Tjenare bloggen, jag tänkte kolla om det finns någon där ute som vet vad andullationsmassage innebär och vad det är för något. Jag misstänker att några av er inte har en aning men det finns säkert någon av alla läsare som har bra koll på det här. Själv hade jag inte en aning för en kompis berättade för mig att det var något som jag var tvungen att prova. När det kommer till behandlingar och massage så är jag väldigt kritisk, jag föredrar klassisk massage före allt annat och det är sällan som jag faktiskt går på någon annan behandling faktiskt. Dock så tänker jag att det kanske är dags att ge det här med andullationsmassage en chans, det verkar faktiskt inte helt tokigt om jag ska vara ärlig. Åtminstone så är det här en behandlingsmetod som jag kommer överväga nästa gång som jag har någon smärta i kroppen eller någon muskelskada. För om jag förstod min kompis rätt så var det precis det som andullationsmassage var bra mot, skador och smärta men även mot stress och fel i lymfsystemet som orsakar bland annat övervikt. Jag är en person som gärna vill ta hand om min hälsa men som helst vill göra det utan att behöva anstränga mig särskilt mycket. När det kommer till motion så spelar jag fotboll och det är ungefär det enda jag gör för att hålla igång kroppen, det är ingen hög nivå så jag skulle egentligen behöva träna lite mer. Men som sagt man vill ha en bra hälsa men helst utan att behöva göra något. Därför är det bra att detta verkar vara en behandling som ser till att hålla hälsan i behåll utan att någon håller på att massera med olika tekniker. Jag klarar verkligen inte av när någon börjar hacka och greja på ryggen, det är så obehagligt. Det kommer garanterat att komma ett inlägg så fort jag har provat det här!