God förmiddag på er alla mina läsare och välkomna till bloggen och till ett inlägg som jag tror att ni kommer tycka om. Det är höst och regnet bara vräker ner. Jag och min man går på parterapi men ibland måste man vara lite egoistisk och bara tänka på sig själv. I allt detta regnande och i allt det här trasslet som är i vårt förhållande kände jag att det var dags att göra något bra för mig själv. Jag har gått ett par gånger till ett företag som heter Hälsohuset i Alnarp för att få healing i Lund. Detta är inte någon parterapi men väl min “egenterapi”.  

Det är så skönt och avslappnande att få komma till Hälsohuset i Alnarp och få bli stärkt av denna healing i Lund. Sällan har jag känt mig så totalt avslappnad och välmående som efter en behandling där. Tack vare att detta är så bra så önskar jag att många fler skulle gå dit och få uppleva vilka mirakel healing kan göra. Det är inte bara kroppen som mår väl, även psyket lyfts upp till en helt annan nivå. Folk lägger pengar på allt möjligt konsumtion och nu har jag valt att lägga några kronor på healing istället och får verkligen valuta för pengarna. Det är faktiskt inte särskilt dyrt. Nu tycker jag att du som önskar få healing i Lund borde boka en tid till Hälsohuset i Alnarp. Healing är verkligen en sådan sak som passar för alla. Men på Hälsohuset i Alnarp finns det flera andra slags behandlingar än healing. Här har man under ett och samma tak möjlighet att få ta del av vitt skilda behandlingar och vill du få reda på vad exakt det går att få hjälp med så tycker jag att du ska gå in på deras hemsida.