God eftermiddag, kompisar, det är dags för ett nytt inlägg och idag tänkte jag skriva om den fantastiska massagen jag var på för några dagar sedan. Har länge varit väldigt stel i min rygg och nacke och tänkte därför att jag skulle prova på massage, och jag är så nöjd. Gick till en tjej som håller på med massage i Mora, hennes företagsnamn är Lindbergs Massage & Hälsa.

Som många av er vet så älskar jag att träna, jag tränar minst 6 gånger i veckan och nästan alltid på gym. Min nacke tog väldigt mycket stryk i början när jag lyfte tunga vikter, då jag lyfte helt fel och har sedan dess varit väldigt sugen på att boka in en massagetid. Efter lite letade hittade jag en tjej som håller på med massage i Mora som jag tyckte kändes väldigt bra. Jag möttes av en super trevlig tjej som hälsade mig välkommen och visade mig rummet där jag skulle få min massage. Jag la mig på bänken och hon sa direkt att jag skulle säga till henne om hon gjorde för hårt eller för löst. Hon var väldigt mån om att det skulle vara så bra för mig som möjligt, vilket gjorde att det kändes ännu bättre. Massagen var väldigt skön och jag kände mig mycket mjukare i kroppen efteråt. Jag blev sjukt nöjd över att min smärta och stelhet i princip var helt borta och jag behövde inte längre anpassa mig efter hur ont jag hade i min kropp. Det var absolut den bästa massagen jag har fått och jag kommer verkligen gå tillbaka dit igen. Om du är sugen på att få en riktigt bra massage i Mora så tycker jag absolut att det här är stället att gå till, för att ha det så bra som möjligt och bli mjuk i kroppen. Kan garantera att du kommer få en härlig stund, ett gott välkomnande och bra resultat. Tills vi hörs igen får ni ha det jättebra!