Hallå hallå bloggen!

Vilken fantastisk utveckling på dagen vi har fått här i Kinna, det började lite taskigt med ösregn och kraftig vind men nu ser jag hur solen försöker tränga sig igenom persiennerna. Det tackar jag verkligen för eftersom jag inte tog bilen till jobbet, jag ska nämligen på massage efter jobbet och då tycker jag väldigt mycket om att ta en promenad hem efter min massage. Så jag hoppas verkligen att solen är här för att stanna ända fram tills det att jag kommer hem. Massage är mitt absolut bästa sätt för att kunna koppla av och komma bort från den vardagsstress som det innebär med tre ungar. Det finns ingenting som jag gillar mer än mina barn men det krävs också en hel del från mig som ensamstående mamma att hinna med alla sysslor samtidigt som jag ska ta hand om mig själv. Nu är inte mina barn så små utan de är i den yngre tonåren så de kan sköta sig själva någorlunda bra. Men det ska lagas mat, tvättas och städas så det är fortfarande en hel del som måste göras. Får jag gå på massage en gång i veckan så känner jag att det är precis vad som räcker för att kunna klara av alla sysslor. Jag har fördelen att bo både nära fotbollsplanen och skolan i Kinna så att jag väldigt sällan behöver skjutsa ungarna, sen så får jag faktiskt en del hjälp av mitt äldsta barn och det är jag otroligt tacksam för. Deras pappa bor väldigt långt bort från Kinna så jag har barnen här nästan hela tiden och det känns riktigt bra, jag hade inte kunnat tänka mig att ha dom flera bil bort. Nu måste jag fortsätta jobba så att jag hinner klart innan jag ska gå på massage. Hej på er!