Hej och god morgon, god morgon på er alla mina läsare och hjärtligt välkomna till mig och min blogg. Jag tänkte ägna mig en liten stund nu på morgonen innan jag far iväg till jobbet som samtalsterapeut åt att skriva ett inlägg om ett företag som heter Ärnebäcks Gård.  

 

Jag har redan planerat vad vi ska ha till middag i kväll och det blir kött som kommer från det här företaget. Deras försäljning av köttlådor i Örebro tycker jag sticker ut som någonting extremt bra. Ärnebäcks Gård är som ni hör på namnet ett företag som har en gård som ger människor möjligheten att köpa kvalitativa och närproducerade köttlådor i Örebro eller Norrköping. Det här är kött av högsta kvalitet och det finns flera olika slags lådor att välja på. Innehållet består alltid av mellankalv, men köttlådorna skiljer sig åt i storlek och medan vissa personer helst vill ha hela köttbitar föredrar andra färs. Den gemensamma nämnaren är i alla fall att allt kött av mellankalv alltid är av yppersta kvalitet, det är närproducerat och ekologiskt. Ni som har köpt någon köttlåda av det här företaget vet förstås hur bra det smakar, och ni som ännu inte har provat dessa köttlådor i Örebro eller Norrköping kommer att tacka mig för det här tipset när ni väl har smakat på köttet. Jag brukar alltid göra uppföljningar på mina patienter så att jag får veta om de blir hjälpta av min terapi och när det gäller dessa köttlådor i Örebro och Norrköping så hade jag väldigt gärna önskat att ni hörde av er till mig när ni köpt dessa för att tala om hur ni tyckte att de smakade. Ni som vill veta mer om Ärnebäcks Gård kan få reda på mer om ni går in på deras hemsida.