Hej på er! Måndag och det har varit en relativt trögstartad morgon, men vi får hoppas att jag kommer igång snart. Helgen har varit väldigt skön och det kändes verkligen som att det var behövligt med några dagars ledighet. Igår var jag på thaimassage i Uppsala för att mjuka upp kroppen lite. Under de senaste veckorna så har jag känt mig ganska stel i kroppen och inte minst i ryggen, jag tror det har att göra med att jag har grejat en hel del i trädgården. Så fort jag utsätter min kropp för fysisk ansträngning som jag inte är van vid så är det lätt hänt att jag blir stel. Speciellt när det kommer till ryggen, jag har länge haft problem med ryggen och det tycks inte sluta oavsett hur mycket jag försöker att träna upp muskulaturen. Dock så spelar det inte så stor roll med tanke på att det oftast hjälper med thaimassage och någon dags vila. Skulle problemen bli värre så kommer jag däremot söka vård för det, men i dagsläget så känns det som att jag har allt under kontroll. Just ryggen är en kroppsdel där det förkommer besvär ganska ofta, så det är viktigt att man tar hand om sig själv och inte gör några överbelastningar. Sen tror jag att man behöver lite avslappning emellanåt både för att bibehålla kroppens fysik i god form men även för att släppa på lite psykiska spänningar och liknande. Då är thaimassage den behandlingen som jag föredrar och det är också den behandling som gör störst nytta för mig. Idag känns det äntligen som att våren har kommit tillbaka till Uppsala och det var banne mig på tiden. Vi hade några riktigt kyliga dagar här uppe med regn och rusk, men nu så verkar temperaturen vara lite mer normal för den här årstiden. Ta hand om er!