Ansiktsmassage ska tydligen vara väldigt bra för ansiktet. Det ökar blodcirkulationen vilket ger mer lyster och minskar även uppkomsten av fina linjer och rynkor. Framförallt så tycker jag att det är väldigt avkopplande och lugnande med ansiktsmassage. Det är samma som när man själv gör det vid tinningarna om man har ont i huvudet men att de gör det för hela ansiktet och ja om du inte har provat det så tycker jag att du ska göra det. Är så otroligt skönt och gör verkligen skillnad, i alla fall psykiskt. Vet inte huruvida det verkligen gör så mycket för att förebygga rynkor men det gör gott för huden för tillfället i alla fall när de masserar in serum och krämer och sådant.

Jag visste faktiskt inte själv heller hur bra det var med massage för ansiktet innan jag fick det i present av en nära vän. Jag har bara gått på svensk klassisk massage tidigare men fick ett presentkort för en behandling för ansiktet hos Salong Topp Till Tå och då var det både tvätt och ansiktsmasker för ansiktet samt massage för att avsluta det hela.

De har många andra behandlingar på Salong Topp Till Tå också som hon berättade för mig medan hon masserade och de lät väldigt intressanta. Får se, det kanske blir att jag går tillbaka dit sen för en till behandling.