Jag brukar skriva i den här bloggen om mitt intresse för zonterapi, som började efter en behandling jag själv fick för många år sen. Efter att ha gått hos en zonterapeut i några månader blev jag mycket bättre och mina åkommor som jag sökte för, försvann. Det var en enorm lättnad, och detta skapade ett stort intresse hos mig som efter det bara har vuxit och vuxit. Detta har gjort att jag velat skapa ett eget företag inom zonterapi, och därför behöver jag bygga en studio. Jag har anlitat Charlies Bygg & Allservice, en byggfirma i Hofors och Sandviken.

De tycker att renovering inte skall vara ett så stort steg för. Därför så finns de, en byggfirma i Hofors och Sandviken. Från idé till verklighet så finns de med och agerar som bollplank eller entreprenör. Med massor av branscherfarenhet och yrkeskunnande tillsammans med service som ledord, så kan de garantera ett tryggt projekt. De hjälper dig alla former av renovering men är experter på uterum och altaner. De jobbar dessutom som underentreprenör till Verkviken AB som är återförsäljare av skitsnygga uterum från Expodul.