Kolla in det här! Mina kära och underbara och mina helt alldeles fantastiska följare och läsare! Jag tänkte att jag faktiskt skulle ta och skriva ett litet inlägg här och nu och tipsa om vad som faktiskt få mig att må bra och något som får mig att må bättre när jag inte mår så jättebra, och det är konst! Jag har alltid målat väldigt mycket och alltid uttryckt mig i konst och i målning och det är något som jag verkligen skulle vilja tipsa er om att också göra och prova på. Jag tycker att ni även ska ta och kolla upp lite om den här helt alldeles fantastiska och unika konstnären vid namn Johan Thunberg. Johan Thunberg är en målare och en konstnär som driver sitt företag och sin firma Konstnär Johan Thunberg AB och som erbjuder hjälp inom konst i Gävle, Sandviken och även i Tierp. Ni finner mer information om Johan och om Johan Thunbergs företag och firma här på hans företags och firmas hemsida som ni då finner här på www.konstskurkar.se. Här finner ni lite om Johans konstverk och om honom som konstnär och hans visioner på hans företag och hans firma. Ni finner även kontaktuppgifter och telefonnummer till honom här på hemsidan om ni skulle vilja få kontakt med honom i något sorts ärende eller av någon orsak. Jag rekommenderar verkligen han och vill verkligen lägga ett gott ord för honom då jag upplever och verkligen tycker att han är helt fantastiskt duktig – från en konstnär till en annan. I övrigt så hoppas jag att ni mår bra och att ni har det bra och att ni har haft en bra helg! Ni får gärna ta och dela med er av hur er helg har varit och om vad ni har gjort! Jag hoppas oavsett att ni har haft det helt fantastiskt! Vi hörs snart igen i ett nytt inlägg, kram och puss på er!