Hej igen, alla mina härliga och glada läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om massage och terapi som ett intresse. Som många av er vet så brukar jag ju rekommendera ställen att gå till och massörer till er, mina läsare. Det här är för att jag vet att det kan vara svårt att komma iväg och veta vart man ska vända sig när det kommer till sådana här saker, men idag så tänkte jag skriva för alla er som är intresserade av massage i Vellinge, Staffanstorp eller Lund.

Jag tänkte skriva om Annika Nordlöf för kropp & själ som är en oerhört duktig massageterapeut som jag verkligen tycker att ni bör höra av er till ifall det nu skulle vara så att ni upplever till exempel stress i vardagen eller ifall ni bland annat har ett fysiskt krävande jobb. Det finns hur många anledningar som helst till varför alla ska vända sig till en bra massageterapeut som denna eftersom att det verkligen är någonting som förbättrar ens vardag på ett sätt. Jag vet att det var ganska många av er som skrev och hörde av er i kommentarerna bland annat och jag har försökt så gott jag kan att svara på alla era frågor och funderingar och jag hoppas att alla har fått den informationen som ni var ute efter. Idag så tänkte jag faktiskt att jag bara skulle upplysa er som bor i just de här områdena att det finns en bra massageterapeut i närheten.