Som de flesta av er vet som följer min blogg skriver jag mycket om coachning i Alvesta och Ljungby. Det startade som ett intresse för mig, att ha coachande samtal med vänner och bekanta, och jag insåg efter ett tag att jag antagligen skulle kunna jobba med detta och göra det till mitt livsverk. Det har inte varit en helt lätt resa alltid, men nu är jag utbildad livscoach och samtalsterapeut och jag trivs väldigt bra i min yrkesroll. Att få hjälpa andra är det jag har velat göra ända sedan jag var liten. Igår hade jag en mycket spännande kund, eller patient, beroende på hur man ser det. Jag skulle vilja kalla det för en samarbetspartner. Vi hjälper varandra! Jag var iallafall ute hos hen i hens hus en bit utanför Ljungby. Vi hade ett mycket inspirerande samtal. Det är det som jag kanske uppskattar allra mest med mitt jobb, att även jag får inspiration och energi.

Efter det coachande samtalet svängde jag förbi Finnvedens RekondCenter AB i Värnamo. Här erbjuds biltvätt med rekond för kunder i Alvesta och Ljungby. Främsta fokus är givetvis kvalitet och att alla uppdrag genomförs med noggrannhet och en stor dos professionalitet. Att kunden ska bli hundra procent är ett givet mål. Här används moderna och effektiva produkter och metoder som gör att din bil får det bästa skyddet du kan få. Jag har varit där ett flertal gånger förut för en enklare biltvätt, men nu hade jag bokat in en rekond för att verkligen unna bilen det allra bästa. Med en lackförsegling skyddar du din lack extra mycket, vilket behövs under alla årstider i Sverige eftersom vi har ett så blandat väder. Skyddar du lacken, skyddar du också resten av din bil så att den bibehåller sitt goda skick i många år framöver. Jag är jättenöjd med resultatet och rekommenderar detta företag till alla.