Hej mina fina läsare! Hoppas allt är bra med er och att ni har det helt fantastiskt denna härliga dag! Jag har fått mycket frågor av er så tänkte tipsa lite om ett företag som sysslar med stresshanthering i Bollnäs! Jag har fått mycket frågor av er som följer mig och min blogg, om hur jag gör och om jag har några förslag på hur man ska göra för att hantera stress i olika form! Jag tänkte tipsa om något som jag testat och det finns inte bara i Bollnäs utan just detta företaget som jag rekommenderar starkt, finns även och har stresshantering i Hudiksvall, och även stresshantering i Ljusdal! Så om ni bor nära något av dessa så tycker jag helt klart att ni ska vända er hit! Företaget heter Sjölund Wellness och jag tycker ni kan kika in på deras hemsida som är http://www.stresshanteringljusdal.se, där ni får veta mer om företaget och vad de sysslar med och vad de erbjuder för några tjänster.

Jag tror att vi alla känner oss mer eller mindre stressade i perioder, och jag tror att det är väldigt individuellt och varierar väldigt stort från person till person. Det kan vara att man känner sig stressad inför till exempel jul, födelsedagsfiranden, bröllop, dop, till att man stressar i jobbet, i trafiken, med sina barn. Det kan vara hur individuellt som helst! Behöver inte ens vara ovannämnda saker utan det kan variera väldigt brett på vad som får en känna att man upplever stress i olika situationer! Jag tycker detta har hjälpt mig något så extremt mycket! Jag vill att ni som följer mig ska få ta del av detta, eftersom det har hjälpt mig!

Jag hoppas att någon av er kan ta del av detta, och om ni känner att ni upplevt någon form av stress, så tycker jag helt klart att ni ska höra av er till detta företaget och få hjälp, som jag fick! Ha det bra, håll er friska, så hörs vi snart igen! Kram på er!